După numărătoarea buletinelor din cinci secții de votare din totalul de opt de pe raza orașului Năsăud, Mircea Romocea (PSD) a obținut cele mai multe sufragii din partea alegătorilor – 1438.

Dorin Vlașin (PNL) a fost votat de 639 de năsăudeni, iar Dorel Oltean (ALDE) de 613 alegători.

 

 

5 COMENTARII

  1. Felicitari d-lui Romocea, aceasta este optiunea electoratului din Nasaud. Daca acum, cand am avut competitori de calitate a iesit, sigur este cel mai bun, nu inteleg ce s-a intamplat cu UNPRul si cu Farcas, ca aveam impresia ca au sanse si proiecte destul de bune. Sa-i dam credit d-lui Romocea sa-si finalizeze proiectele ca patru ani nu mai avem ce face, cat despre intentiile bune ale lui Dorel, mai bine sa se ocupoe de firma ca acolo face bani, nu in politica, ca fara un partid puternic in spate nu are rost sa se chinuie.

  2. Succes d-lui Romocea, conteaza cu adevarat sustinerea unui partid si a consiliului jud. asa ca sa ne asteptam la ce-i mai bun pt nasaud

  3. Incepe sezonul de pupat in fund.inscrierile se fac la secretariatul primarului.spalatul pe dinti este obligatoriu inainte ,dupa este obtional pentru-ca unii doresc sa simta mai mult timp mirosul din fundul domnului primar.
    SA PUPATI BINE !!!

  4. Oraș de idioți ce sunteți!
    Romocea vă sparge digul care asigură orașul contra viiturilor și voi îl alegeți a doua oară primar?
    Tâmpiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.