Un bărbat a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit, potrivit Adevărul.

UPDATE 23:40: Anchetatorii au dispus, luni seară, reţinerea pentru 24 de ore a soţiei bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti. Femeia este acuzată de complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate. Potrivit primelor informaţii, femeia se afla la etajul patru al aceleiaşi clădiri, cu un etaj mai sus faţă de apartamentul groazei. Poliţiştii au găsit în geanta ei mai multe coliere din plastic. Bărbatul, rănit la picioare, este la spital, dar se află sub supravegherea poliţiştilor.

UPDATE 23:00: Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment. Din echipa de verificare fac parte chestor de poliţie Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R. şi comisar-şef de poliţie Anton Cristian Gheorghe, director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R. La finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun, a transmis într-un comunicat Inspectoratului General al Poliţiei Române.

UPDATE 19:27. Şi a doua victimă, bărbatul care era resuscitat la spital a decedat. „Urmare a deplasării forţelor de ordine la faţa locului, împreună cu negociatorul echipei operative, s-au purtat discuţii şi negocieri cu persoana în cauză, pentru a-l convinge să renunţe la acţiunile sale.  La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violenţă asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat şi de forţele de ordine. În sprijinul peroanelor aflate în apartament, s-a forţat cu mijloace din dotare uşa metalică a locuinţei, agresorul încercând să blocheze uşa, având în mână un cuţit. 

La acel moment, forţele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit şi imobilizat.  În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjungheate.  Cele doua persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă urmare a leziunilor suferite, au decedat.  Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a preluat cauza, pentru efectuarea de cercetări potrivit competenţelor.”, a transmis IPJ Bacău.

UPDATE 18:30: Unul dintre cei doi bărbaţi care erau sechestraţi în apartament a murit la spital, după ce a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit de către fostul proprietar al imobilului. Şi cel de-al doilea muncitor a fost rănit, acesta fiind la rândul său la spital.  Doi muncitori care efectuau lucrări de reparaţii într-un imobil din muncipiul Oneşti au fost sechestraţi, luni la amiază, de către un bărbat de 60 de ani, fostul proprietar al imobilului, care a fost evacuat prin sentinţă judecătorească. Bărbatul a ameninţat că îi va ucide pe cei doi muncitori, dacă decizia nu este revocată. Chiar el a sunat la 112 şi a anunţat incidentul. Mai multe echipaje de poliţişti şi un negociator s-au deplasat la locul indicat, dar la scurt timp bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Unul a murit în apartament, altul la spital. „În cursul acestei zile, poliţiştii IPJ Bacău un bărbat de 60 de ani di Oneşti ar fi reţinut împotriva voinţei lor, într-un imobil din localitate, doi bărbaţi care efectuau lucrări de reparaţii la un imobil care i-a aparţinut celui în cauză în trecut. În prezent, sunt la faţa locului echipe de poliţişti, inclusiv un negociator din partea IPJ Bacău, pentru luarea măsurilor legale”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău.

Citește și: Un șofer a fost amenințat cu pistolul de către un tânăr cu BMW, scenariu de film

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.