Accident grav de circulație în Pasul Tihuța! Un bărbat din județul Suceava și-a pierdut viața, după ce a derapat și a intrat cu motocicleta într-un parapet.

În urmă cu aproximativ o oră, un motociclist a intrat într-un parapet de pe DN 17, între localitățile Mureșenii Bârgăului și Piatra Fantânele. În urma impactului, bărbatul, originar din Pojorâta, județul Suceava, a rămas inconștient. La locul incidentului a fost alocat un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au găsit o victimă, bărbat în vârstă de 32 de ani, în stop cardio-respirator.

Salvatorii au început pe loc protocolul de resuscitare, dar din păcate, în ciuda eforturilor depuse, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel a fost declarat decesul la fața locului„, a precizat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Din primele date, motociclistul, un bărbat în vârsta de 32 de ani, din Pojorîta-județul Suceava, se deplasa pe direcția Bistrița spre Suceava, iar într-o curbă deosebit de periculoasă a derapat, a pierdut controlul vehiculului și a intrat în coliziune cu un parapet din beton„, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.