La prima vedere, huawei matebook d15 pret cu siguranță impresionant. Butonul de pornire se dublează ca un scaner de amprentă pentru a vă conecta în siguranță pe Windows 10. Când apăsați un buton, vă citește amprentele digitale, le salvează până la pornirea Windows 10 și apoi le folosește pentru a vă conecta. Acest lucru vă scutește de a fi nevoie să apăsați un buton de mai multe ori și funcționează uimitor de bine. Huawei a dezvăluit recent cel mai recent laptop MateBook D 15 în Filipine. Este o mașină bună care împachetează informații bune la un preț rezonabil. Și dacă vă gândiți să vă actualizați laptopul, permiteți-ne să vă explicăm de ce ar trebui să achiziționați acest dispozitiv.

  1. Display FullView cu corp Uni-Metal: 

Dacă nu vă plac ramele ecranului care nu sunt mai groase în notebook, vă veți bucura de afișajul FullView de 15,6 inchi de pe Huawei MateBook D 15. Cadrele au o grosime de doar 5,3 mm, ceea ce are ca rezultat un ecran imersiv 87% rating. De asemenea, are rezoluție 1080p, panou IPS pentru unghiuri bune de vizualizare, protecție intermitent și este garantat de TÜV Rheinland cu lumină verde scăzută. Doar selectați modul Eye Comfort și va regla automat balansul de alb și tonul de culoare pentru a evita oboseala ochilor. Pentru a se potrivi cu afișajul excelent, Huawei a echipat MateBook D15 cu un corp din oțel de înaltă calitate, cântărind doar 1,3 kg și o grosime de 16,9 mm.

  1. Huawei Share: 

Una dintre problemele când lucrați cu un laptop este transferul de fișiere de pe un telefon mobil. Huawei face MateBook D 15 ușor de utilizat, mai ales dacă aveți un smartphone Huawei cu Huawei Share. Se învârte în jurul a trei C: Connect, Cross și Continuous. Începeți prin a vă conecta și conecta smartphone-ul la un computer portabil utilizând descoperirea automată bazată pe proximitate. Apoi Cross, deoarece puteți glisa și plasa cu ușurință fișiere între dispozitive, chiar și offline.

  1. Buton de alimentare cu amprentă: 

Suntem obișnuiți să vedem scanere de amprente pe cele mai scumpe laptop-uri, așa că suntem impresionați de disponibilitatea caracteristicii MateBook D 15. Huawei a integrat un buton de pornire pentru a oferi un design neted, dar neaglomerat. Utilizatorii se pot folosi și pentru a se conecta la Windows, astfel încât să fie sigur și mai ușor să se conecteze la contul lor.

  1. Trei scenarii 2-în-1: 

Huawei se laudă cu ceea ce numește medii 2-în-1, inclusiv cu o experiență mai bună pentru utilizator. Am vorbit deja despre butonul de amprentă 2-în-1 și puterea conectării cu un singur clic la Windows, precum și despre integrarea unui laptop 2-în-1 și smartphone cu Huawei Share. Al treilea este un port USB Type-C tip 2-în-1 folosit pentru încărcare și transfer de date. De asemenea, un încărcător ușor și compact îți poate încărca smartphone-ul la viteză maximă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.