Secretarul de stat Monica Săsărman a avut joi, o întâlnire de lucru cu reprezentanții administrației publice locale de pe Valea Ilvelor și Valea Someșului, care a fost găzduită de Primăria Ilva Mică.

Pe agenda secretarului de stat au figurat, într-o primă parte, stadiul proiectelor de modernizare a infrastructurii rutiere, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare, precum și înființarea și dezvoltarea sistemelor de distribuție a gazelor naturale.

Potrivit secretarului de stat Monica Săsărman, proiectele finanțate prin PNDL II sunt finalizate cu succes, iar proiectele finanțate prin programul ANGHEL SALIGNY și CNI sunt în derulare.

„În a doua parte, domnii primari și consilierii locali, județeni mi-au subliniat necesitatea proiectelor integrate pentru dezvoltarea turismului, dată fiind atractivitatea zonei din perspectiva ofertei diverse de petrecere a timpului liber.

Parteneriatul solid creat de către președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud Emil Radu Moldovan cu administrațiile locale din zonă și-a dovedit utilitatea”, a mai adăugat Monica Săsărman.

La întâlnire, au participat primarul Aurel Horea și viceprimarul Ilie Mușină de la Ilva Mică, Vasile Borș – primarul comunei Maieru, primarul Ioan Strugari de la Parva, primarul Ioan Scridonesi de la Poiana Ilvei, viceprimarul Pop Cristi de la Sângeorz-Băi, consilierii județeni Nicolae Lupșan și Mirela Cârcu, consilierii locali din comuna Feldru Paul Somesan și Ioan Opriș și din comuna Șanț – David Szabo și alți colegi implicați în administrație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.