Ai știut că nuanțatoarele de păr (pe bază de șampon, mască ori balsam) funcționează la fel de eficient ca o vopsea normală de păr? Tehnica acestor categorii aparte de produse este special formulată pentru a depune o vopsea temporară pe păr și a colora eficient părul. 

Aceste nuanțatoare ale părului oferă o acoperire maximă a părului și dau cele mai bune rezultate – mai ales dacă optăm pentru branduri de renume. Să vedem așadar câteva din aceste mituri și preconcepții incorecte:

Șamponul nuanțator este greu de aplicat

Aceste vopsele de păr sunt ușor și rapid de aplicat. Alege nuanța potrivită pentru a-ți vopsi părul. Umeziți-vă părul și împărțiți-vă părul în diferite secțiuni. Deschideți conținutul produselor de colorare a părului, puneți-vă mănușile și aplicați-le pe fiecare secțiune a părului. Masează-ți scalpul aproximativ 5-10 minute și lasă-l câteva minute. Curăță-ți bine părul cu un șampon slab. Asigurați-vă că vă clătiți bine părul, până când apa curge limpede. Apoi uscați-vă bine părul și evitați să periați părul ud. Dacă șamponul intră în contact cu aerul, acesta își poate pierde capacitatea de a colora. Prin urmare, reutilizarea s-ar putea să nu vă ofere rezultatele perfecte. Acum sunteți gata să vă etalați firele de păr colorate!!! Ai observat ce experiență ușoară a fost colorarea părului? 

Efectul șampoanelor nuanțatoare este prea scurt

Efectul acestuia asupra părului este diferit pentru fiecare produs. Câteva variante durează mai mult de o lună, în timp ce altele durează 3 până la 4 săptămâni.  Totul depinde de cât de bine ai grijă de suvitele tale. Folosirea excesivă a mai multor produse de păr și a instrumentelor de coafare încălzite vă pot deteriora părul și vă pot estompa cu ușurință culoarea părului. Evitați să experimentați cu diferite produse și instrumente pentru păr pe părul vopsit. Acest lucru ar putea nu numai să estompeze culoarea, ci și să crească rata de căderea și de deteriorare a părului. Șamponarea excesivă este principala cauză a decolorării premature a nuanței. Șamponați-vă părul odată sau de două ori pe săptămână și evitați să-l șamponați la fel de des ca în zilele alternative.

Riscul apariției părului cărunt

Vopsirea părului nu are nimic de-a face cu părul cărunt. Părul cărunt este genetic și este cauzat de o secreție mai mică de melanină. Datorită cantității mai reduse de melanină, părul își pierde pigmentul și începe să devină gri. Vopsirea părului cu aceste nuanțatoare nu-ți atacă părul.

  • Dacă folosiți un nuanțator o dată, trebuie să continuați să o faceți

Din nou, nu este deloc adevărat! Odată vopsit, nu poți avea din nou culoarea naturală a părului. Poți schimba nuanțatoarele după cum preferi. Recolorarea părului depinde în întregime de tine și nu are nimic de-a face cu culoarea naturală a părului.

  • Dar substanțele chimice?

Șampoanele pentru nuanțarea părului conțin substanțe chimice reactive, spun unii. Totuși, brandurile specializate vin fără reziduuri de amoniac și conțin substanțe chimice minime. De asemenea, conțin ingrediente naturale pentru a vă proteja și hrăni părul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.