Ministrul Educației, Ligia Deca, a fost în vizită la Primăria Bistrița, iar la întâlnire au participat și deputata Diana Morar, Cristian Nicula, inspector școlar general și Doina Macarie, consilier municipal și inspector școlar.

„Am trecut în revistă probleme actuale, dar și oportunități în procesul didactic și dezvoltarea infrastructurii școlare. Învățământul rămâne una dintre prioritățile administrației bistrițene, iar alături de factorii decizionali de la nivelul ministerului ne vom asigura că activitatea în școlile noastre se desfășoară într-un cadru adecvat, propice dezvoltării individuale a tinerilor”, a declarat primarul Bistriței, Ioan Turc.

Totodată, edilul a anunțat că municipalitatea derulează mai multe proiecte importante pentru școli, cum a fost E-învățare, prin care profesorii și elevii din 17 școli din Bistrița beneficiază de echipamente IT noi. Totodată, edilul a mai anunțat că vor continua reabilitările structurale, toate unitățile de învățământ urmând să fie modernizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.