Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a împărtășit un mesaj entuziast după ce a petrecut un sfârșit de săptămână în județul său natal, Bistrița-Năsăud. Energic și optimist, oficialul și-a povestit experiența și cât de mult se bucură de fiecare vizită în regiune.

Explorând Ilva Mică și întâlnind locuitorii din Sîngeorz-Băi, Leșu și Șanț, ministrul Ivan a fost fascinat să vadă că tradițiile și obiceiurile românești sunt păstrate cu mândrie de localnici, indiferent de vârstă.

„Oamenii buni din Bistrița-Năsăud mi-au adus o zi minunată!”, a spus Bogdan Ivan, recunoscând ospitalitatea și căldura comunității.

Cu un sentiment puternic de identitate națională și regională, ministrul a evidențiat: „Sunt mândru că sunt român și mândru că sunt bistrițean!”

Vizita sa a reafirmat importanța legăturilor culturale și spirituale într-o lume în continuă schimbare, precum și angajamentul său de a susține comunitatea locală și valorile naționale.

1 COMENTARIU

  1. O mică enigmă legată de locul natal al lui Bogdan Ivan. Aici se spune că Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a împărtășit un mesaj entuziast după ce a petrecut un sfârșit de săptămână în județul său natal, Bistrița-Năsăud. Cu ceva timp în urmă apărea un articol în care se preciza că Ministrul Bogdan Ivan a fost făcut Cetățean de onoare al comunei natale, Poiana Stampei, care se află in Judetul Suceava.
    (Vezi: https://rasunetul.ro/mitropolitul-andrei-bucovina-ministrul-bogdan-ivan-cetatean-de-onoare-al-comunei-natale-poiana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.