Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că țara noastră este capabilă și în aceste momente dificile ( seceta, criza energetică, prețurile ridicate) să asigure hrană pentru toți românii.

Oficialul român a anunțat că joi după-amiază va prezenta un pachet de măsuri de sprijin pentru fermierii români aflați în situații „de pierderi de recoltă, practic totale.”

 „Cunosc ţara, cunosc oamenii, îi ştiu pe toţi şi mai ales pe producători, cunosc oamenii care vin cu măruntul acela în buzunar şi caută cea mai ieftină pâine, îi înţeleg foarte bine pe aceştia, de aceea inginerul Daea vrea să facă în acest moment ce trebuie pentru a avea grâu mai mult şi mai ieftin anul viitor şi să nu pierdem momentul. Pentru că în agricultură… eu mă uitam la ceas acuma şi ziceam: ce pierd în momentul în care stau aici. Câştig pentru că mă vedeţi la televizor, dar poate pierd că nu sunt lângă fermierii respectivi care au nevoie acum de mine şi de sprijinul ministrului şi al celor care se află în sistemul acesta administrativ, înţelegând specialiştii” a mai spus Daea la finalul şedinţei de Guvern, scrie news.ro.

Citește și articolul: Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vizitat în miez de noapte un câmp din Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here