În acest weekend, la Sala Polivalentă, va avea loc ediția a 9-a a Memorialului „Ioan Coroban”, transmite Asociația Județeană de Handbal într-un comunicat.
Ediția a 9-a a întrecerii de handbal mixt va avea loc în 10 si 11 martie la Sala Polivalentă.
Memorialul „Ioan Coroban” la handbal mixt se organizează în memoria fostului handbalist de performanţă, arbitru şi preşedinte al Colegiului Judeţean de Arbitri BN.
Competiția este organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, Comisia Judeţeană a Arbitrilor de Handbal Bistriţa-Năsăud şi Asociaţia Judeţeană de Handbal Bistrița-Năsăud.
La eveniment și-au anunțat participarea 6 echipe de handbal: Amicii IC Bistrița, Amicii IC II Bistrița, FEFS Cluj, For Smile Rodna și HCA Baia Mare.
Iată și programul meciurilor:
28810801_10216409976388826_381628066_o
Ioan Coroban (25 octombrie 1967 – 19 decembrie 2007) a practicat handbalul de la o vârstă fragedă la CSS Bistriţa, pană la terminarea junioratului. S-a îndreptat apoi spre cariera de arbitru, devenind în scurt timp foarte apreciat. A condus meciuri oficiale de la junior până la seniori – Liga naţională, totalizând aproape 500 de partide.
A înfiinţat împreună cu colegii o echipa de old–boys. În anul 2006 a contribuit la înfiinţarea clubului ”Handsport„.
Un an mai târziu, în 19 decembrie a trecut poarta veşniciei, la doar 40 de ani. În 2017, se împlinesc 10 ani de la decesul său. O perioadă de timp, Liceul cu Program Sportiv și Handsport au cinstit memoria lui Ioan Coroban organizand competiția la nivel de juniori. Întrecerea a fost preluată de Comisia judeţeana a arbitrilor de handbal din Bistriţa – Năsăud, structura pe care acesta a condus-o timp de mai mulţi ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.