Elevii din Bistrița-Năsăud vor rămâne acasă începând de miercuri 11 martie, după ce Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență a decis închiderea unităților școlare până pe 22 martie. Dacă elevii nu vor merge la școală, nu în aceeași situație sunt profesorii care vor trebui să meargă zilnic, în această perioadă, la muncă.

Cadrele didcatice din Bistrița-Năsăud au fost informate, printr-o circulară a Inspectoratului Școlar Județean, dispoziție care a venit direct de la Ministerul Educației, că în perioada 11 – 22 martie, vor merge zilnic la muncă. 

Iată deciziile transmise de ISJ Bistrița-Năsăud: 

Circulara a fost postată și un grup de Facebook al cadrelor didactice.

1 COMENTARIU

  1. Mai Liberalilor, puneti-l ma prim-ministru pe domnul Basescu ma, ca dumnealui are sange in venele sale de politruc, are experientza de sef al statului si de viatza militara… si stie ce sa faca pentru a ne scapa de toti ni.mu.ru.gii care nu pricep si fug ” acasa ” de prin strainatate si ne infecteaza si pe noi …
    Mai PSD-istilor, voi inca nu aveti un lider capabil sa gandeasca ce este de facut, asa ca sprijinuti-l pe domnul Basescu, ptr ca D.lui rezolva problema .
    Asa cum sustine si domnul Ponta, IN ACEST MOMENT AVEM NEVOIE URGENT DE UN GUVERN CAPABIL SA REZOLVE SITUATIA CRITICA IN CARE NE AFLAM si trebuie sa lasati laoparte raca , circareala, porcaiala dintre voi, sicanele politice si marlaneala pe care o faceti …
    Bine era daca dumnealui era seful statului acuma si nu dascalul de Johannis care nu are pregatirea necesara sa inteleaga fenomenul si ce anume este de facut . Asta un singur lucru are in gand si anume… ” alegerile anticipate ” … prin care cred ca se si spanzura daca ies la alegeri tot PSD-istii .
    PROPUNETI-L SI PUNETI-L PRIM – MINISTRU PE DOMNUL BASESCU !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here