Ionuț Săvoiu, secretar de stat numit de PSD la Ministerul Transporturilor, a avut două ieșiri suburbane la adresa unor utilizatori de Facebook. El s-a adresat cu formula ”marș, măh” în răspunsuri la postarea unui politician USR, Daniel Blaga.

”Taci ma impostorule ipocrit! După ce muncim de un an de zile să reparam ce ați stricat voi la transporturi mai ai și tupeu să te pronunți. Ați blocat 2 ani dezvoltarea Dâmboviței și mai și ai curajul sa ieși în fața să faci aprecieri despre activitatea mea la minister despre care nu ai nici un habar. Nu îți permit sa mai spui nimic fără sa te sancționez. Marș măh!”, a scris Ionuț Săvoiu într-un prim comentariu adresat lui Blaga, care criticase PSD și Ministerul Transporturilor pentru incidentele repetate ale CFR.

Ulterior, el s-a adresat altui internaut care l-a criticat, scriindu-i ”se vede ca nu ai inteles mare lucru. Marș”.

Săvoiu este vicepreședintele PSD Dâmbovița, potrivit declarațiilor sale de avere și de interese.

El a acționar în două fime – Crizantema Park Retail SA și Landnet SRL, dar are legături și cu firma de cadastru MOLBAK PROIECT SRL, pe care a împrumutat-o cu 80.000 de lei. MOLBAK PROIECT SRL face cadastrul în mai multe localități din Dâmbovița, având contracte din fonduri publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.