Marcel Ciolacu, liderul PSD, a afirmat marți, în cadrul unei ședințe parlamentare, că, în calitate de om politic, nu exclude niciodată nicio opțiune. Cu toate acestea, ca om de stat, din punctul său de vedere, organizarea de alegeri anticipate este exclusă, deoarece consideră că România are nevoie de stabilitate.

”Ca şi om politic niciodată nu exclud nicio variantă. ca şi om de stat, din punctul meu de vedere, este exclus să avem anticipate, deoarece România are nevoie de stabilitate”, a spus Marcel Ciolacu.

El a arătat că ”suntem într-o criză regională de securitate şi nu crede că România, Europa şi parteneriatul strategic pe care îl avem cu SUA în acest moment îşi permit alegeri anticipate sau altfel de crize în România”.

”Uitaţi-vă la ce se întâmplă la ţările din jur”, completat el. Întrebat când se va vota la Camera Deputaţilor proiectul pensiilor speciale, Ciolacu a răspuns: ”În timp util”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni că, în opinia sa, rotaţia guvernamentală va avea loc, iar coaliţia PSD-PNL va merge mai departe. ”Nu cred că în momentul de faţă există o alternativă viabilă la această coaliţie şi partidele au înţeles, toate partidele au înţeles acest lucru”, a mai spus şeful statului. Referitor la varianta sau posibilitatea ajungerii la alegeri anticipate, preşedintele Iohannis a precizat că, deşi acestea nu sunt prevăzute în Constituţie, pot avea loc, însă este complicat să se ajungă acolo.

Citește și: Municipalitatea bistrițeană pregătește reinaugurarea Bisericii Evanghelice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.