Manipularea nu are graniţe

142

Modificările aduse Legilor Justiţiei din România s-au aflat miercuri după-amiază în centrul unei dezbateri care a durat mai bine de o oră în plenul Parlamentului European la Strasbourg, eurodeputaţii români care au luat cuvântul având schimburi de replici pe această temă. Ulterior dezbaterii, au urmat acuze din partea Ministrului Justiţiei care a declarat că nu s-a dorit aflarea adevărului, anunţând că va face cât mai repede un inventar al neadevărurilor care au fost rostite, raportul urmând să fie prezentat în public.

Află despre manipulările și minciunile spuse în Parlamentul European, cumpărând ziarul Gazeta de Cluj de la orice punct de vânzare a presei.

1 COMENTARIU

 1. ASA SE VA INTAMPLA SI IN CONTINUARE, PANA Ce NU se va MODIFICA LEGEA ELECTORALA DUPA CUM URMEAZA :
  1/. Dreptul de vot , sa fie garantat tuturor cetatenilor care au domiciliul, resedinta ori LOCUIESC SI MUNCESC efectiv in Romania , NU TUTUROR PER ANSAMBLU indiferent unde se afla aiurea in aceasta „Lume ” … . Asta pentru insasi faptul ca sunt „straini ” de ceea ce se intampla aici … ” acasa ” si nu au nici un drept sa ne reprezinte si sa-si spuna „pasul” in numele nostru al celor care am ramas acasa si care platim toate darile, impozitele si taxele catre Statul Roman, unde platim amenzile si suportam regimul pe care ei habar nu mai au cum este sa traiesti si sa muncesti „aici”… si muncesc aiurea, pentru altii prin strainatati ;
  2/. Organizarea votului, sa se faca pe baza unor tabele/liste electorale la nivelul Primariilor Locale , in care sa se inscrie toti cei cu drept de vot si care vor sa isi exprime aceasta optiune , exclusiv ;
  3/. Exprimarea votului sa se faca exclusiv aici, acasa, in Romania si nicaieri in alta tzara din exterior ;
  4/. Raportarea rezultatelor de la vot, sa se faca dupa numarul celor care s-au prezentat la vot , (din listele efectuate) si nu la totalul celor care s-au inscris dar nu s-au prezentat , sau dupa evidentele de la starea civila si pe care pe majoritatea-i doare in „patina ” de ea Romanie si de ele voturi… fiind total indiferenti la viata sociala si politica din Romania ;
  5/. Cine nu se afla in tzara in momentul votului, sa nu poata vota, decat numai daca vin efectiv aici, ‘acasa’ la locul lor de domiciliu ori resedinta inscris in actul de identitate , fiindu-le garantat acest drept, DAR AICI, ACASA si nu prin te miri ce strainatati, unde votul nu poate fi controlat de nimeni ;
  6/. Pentru toti cei care sunt plecati din tzara si pentru cei care nu s-au prezentat la vot desi si-au anuntat aceasta intentie si s-au inscris pe liste etc. etc. sa se considere ca ” s-au abtinut de la vot ” pentru ca sunt indiferenti de viata sociala si politica si accepta soarta asa cum va rezulta la votare .

  ORICE COMENTARIU FACUT DE CATRE CEI PLECATI DIN ROMANIA, ORI SUNT STRAINI SI NU AU LOCUIT SI MUNCIT CEL PUTIN UN AN DE ZILE IN TZARA NOASTRA, SA LI SE DEA REPLICI DURE SI SA LE FIE REFUZATA ORICE INTERVENTIE DE DENIGRARE A TZARII , pentru ca asta fac la urma urmei .
  Este daca vreti, ca si cum te-ai „baga” in viata intima si personala a unei familii SI INCERCI tu cineva dinafara famuiliei sa le organizezi viata , munca si sanatatea celor din interior … si carora le faci mai mult rau decat bine ,daca te amesteci si-ti depasesti limitele bunului simtz si nu-i lasi pe ei s-o faca fara nici o interventie dinafara .
  Veti spune ca noi suntem in Europa si dorim sa ne integram intr-un sistem de dreapta total , desi provenim dintr-un sistem de stanga total … si ca trebuie sa acceptam conditiile impuse de ei. Corect acest lucru, dar atunci stau si intreb, de ce vi la noi si ne imbeti de cap si vrei sa te impui cu forta si vrei sa ma schimbi pe mine, desi nu-mi place sistemul TAU absolut deloc si de ce nu ma lasi atunci in „sistemul ” in care am fost, am trait si am muncit si unde a fost FOARTE RAU, dar MULT MAI BINE DECAT ACUMA cand ” AVEM DE TOATE ” ( VORBA CANTECULUI MOLDOVENESC ) dar ne uitam la ele ca „boul la poarta noua „… ! ??? DINTR-O TZARA PROSPERA, UNDE COPIII NOSTRI SE CALIFICAU PE BANII PUBLICI SI UNDE TOATA LUMEA AVEAM LOCURI DE MUNCA ( RELE BUNE CUM ERAU … ) am ajuns o tzara de SOMERI SARANTOCI si azi-maine de analfabeti si fara nici o calificare , slugi la strainii si patronii din interior, care ne exploateaza la sange si care ne-au facut doar „piatza de desfacere ” si nimic altceva .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here