Măicuțe false, implicate în înșelăciune, au fost ridicate de polițiști în urma a zece percheziții efectuate într-un dosar de fraudă și fals informatic. Nouă persoane au fost aduse la audieri, iar trei dintre ele au fost arestate pentru 24 de ore, fiind suspectate de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și fals informatic.

Conform informațiilor furnizate de News.ro, anchetatorii au descoperit că aceste persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani, din județele Vrancea și Galați, s-au pretins a fi măicuțe și au oferit servicii religioase pe internet. Aceste activități au indus în eroare mai multe persoane din țară și din străinătate, rezultând în obținerea unor sume importante de bani.

Potrivit poliției, prejudiciul estimat în acest caz depășește 250.000 de lei. În timpul perchezițiilor, au fost confiscate mai multe carduri bancare, documente de transfer bancar, telefoane mobile, computere, precum și sume considerabile de bani în diverse valute (5.880 de euro, 23.700 de lei, 90 de lire sterline, 300 de dolari și 1.000 de lei moldovenești).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.