Domeniul imobiliar in Romania a inflorit foarte mult in ultimii 15 ani, iar asta se datoreaza antreprenorilor si dezvoltatorilor care au ales calea profesionala de a folosi macarale si alte utilaje care sa faca ca treba sa mearga in mod profesional. Desi si inainte Romania avea acces la macarale, nu erau la fel de performante precum ceea ce prezinta gama de macarale de vanzare de la reutilaje.ro!

Acest furnizor specializat ofera o varietate de macarale precum:

-Macarale articulate;

-Macarale telescopice;

-Macarale pentru teren accidentat.

Fiecare dintre aceste macarale au avantaje si dezavantaje, insa in principiu punctul lor forte comun este calitate si eficienta. Cand vorbim despre avantaje si dezavantaje trebuie sa luam in considerare locatia unde este necesara interventia macaralei. In mod evident, niciodata un profesionist nu va folosi o macara pentru teren accidentat pentru a repara acoperisul unui bloc si viceversa.

Macaraua cu articulatie, denumita si incarcator, este un brat articulat alimentat hidraulic montat pe o remorca sau camion devenind astfel un camion cu brat articular. Macaraua, atunci cand este atasata la camion, este utilizata pentru incarcarea  sau descarcarea vehiculului. Odata ce lucrarea macaralelor este finalizata, aceasta poate fi pliata si depozitata cu usurinta si comoditate datorita numeroaselor sale sectiuni articulate dintre care una sau mai multe pot fi telescopice pe spatele camionului cu brat articular.

Macaraua articulata se pliaza pana la o dimensiune compacta, dar, de asemenea, se extinde pe un drum lung, oferindu-i numeroase avantaje fata de o macara rigida sau telescopica, cum ar fi sarcina utila crescuta, un profil inferior, curse lungi care concureaza cu macaralele telescopice, control sporit si versatilitate.

Spre deosebire de majoritatea macaralelor, operatorul trebuie sa se deplaseze in jurul vehiculului pentru a-si putea vedea sarcina. Prin urmare, macaralele moderne pot fi echipate cu un sistem de control portabil cablat sau radio-conectat pentru a completa parghiile de comanda hidraulice montate pe macara.

Adesea macaraua va avea un grad de automatizare si va putea sa se descarce sau sa se depoziteze fara instructiunile unui operator. Versatilitatea macaralei poate fi vazuta prin faptul ca poate functiona ca un brat drept regulat, dupa care se poate rabata conform cerintelor specifice.

Drumurile mai inguste din Europa au contribuit la popularitatea macaralei articulate. In mod traditional, nu la fel de popular in America de Nord, aceste camioane au inceput recent sa patrunda in publicul reticent. Acum ca mai multi antreprenori si proprietari de intreprinderi inteleg beneficiile acestor macarale, cererea pentru acestea a crescut constant.

Popularitatea crescuta a macaralei articulate poate fi, de asemenea, atribuita preferintelor incarcatorului, precum si faptul ca, prin utilizarea uneia dintre bratele mai mici, este eliminata necesitatea unui operator de macara certificat. Atentia sporita la nivel mondial inseamna ca macaralele sunt disponibile pe scara larga si sunt in prezent de vanzare prin intermediul unui numar de furnizori. 

Macaralele pentru teren accidentat au o varietate de avantaje care le fac o alegere populara ca inchiriere de macarale pentru multe tipuri de locuri de munca. Unele avantaje pe care le au macaralele de teren accidentat fata de alte tipuri de macarale mobile includ:

Datorita celor patru anvelope de cauciuc supradimensionate si a sistemelor de tractiune integrala, macaralele de teren accidentat sunt echipate pentru a aborda aproape orice tip de teren pentru a face treaba. Pot face manevre de la trotuar la pietris si noroi fara nici o dificultate, ceea ce le face utile pentru o varietate de setari si anotimpuri. Macaralele cu teren accidentat au, de asemenea, directie cu patru roti care le permite sa ia curbe mai stranse decat sunt capabile sa faca alte tipuri de macarale.

Cu un sistem de suspensie cu directie integrala si capacitatea de a se deplasa prin nisip sau pietris, precum si asfalt, macaralele pentru toate terenurile au mobilitatea de a se deplasa si de a finaliza numeroase proiecte de constructie. Sunt minunate pentru locuri de munca fara acces rutier, capacitatile lor de teren permitandu-le sa traverseze suprafete aspre pentru a ajunge la amplasament. Odata amplasate la fata locului, acestea pot fi mutate oriunde sunt necesare pentru a indeplini o varietate de sarcini.

In functie de model, macaralele pentru toate terenurile pot ridica intre 90 si 440 de tone si pot atinge o varietate de inaltimi. Determinati sarcina maxima pe care o aveti de ridicat si alegeti macaraua potrivita. Capacitatea lor puternica de ridicare le permite sa faca treaba. Sarcinile grele pot fi deplasate dupa cum este necesar pentru a finaliza proiectul fara probleme.

Designul compact ajuta la mobilitatea si manevrabilitatea macaralei, permitandu-i accesul fara dificultati la locul de munca. Echipamentele mari ocupa spatiu si ingreuneaza manevrabilitatea. Desi sunt inca echipamente mari, macaralele pentru toate terenurile sunt proiectate sa fie cat mai compacte si eficiente posibil, permitandu-le sa se deplaseze acolo unde este necesar.

Unul dintre marile avantaje ale macaralelor pe teren accidentat este puterea lor compacta. Cantitatea de putere de ridicare si de actionare pe care o transporta aceste macarale este mai mult decat proportionala cu dimensiunea lor foarte rezonabila.

Datorita centrului lor de greutate redus si a stabilizatorilor reglabili, macaralele de teren accidentat sunt capabile sa indeplineasca lucrarile in siguranta si rapid. Atunci cand sunt utilizate corect, aceste macarale pot fi una dintre cele mai sigure si mai cuprinzatoare tipuri de utilaje folosite pentru ridicarea obiectelor.

Reutilaje.ro ofera cea mai buna gama de macarale de vanzare oferind solutii practice pentru orice antreprenor din Romania care doreste sa faca investitii inteligente!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.