Pe o strada cu nume de anotimp din municipiul Bistrita, într-un loc mai retras, departe de orice priviri indiscrete, într-un anumit local, o fata, vorba poetului, "mândra în toate cele", atragea clientii. Stabilimetul cu pricina era frecventat de o anumita lume buna a orasului, în special de purtatori de roba, politisti si alti bugetari cu staif. Pâna aici nimic neobisnuit, oamenii dupa o lupta stresanta cu articolele de lege, purtate în salile din cladirea de pe strada Alba-Iulia, meritau momente de relaxare într-un loc intim si placut.

Ochi frumosi si inima zburdalnica, fatuca cu pricina a cazut cu tronc la multi clientii aflati în trecere pe acolo. Multi s-au bucurat de darurile cu care a înzestrat-o natura pe eroina noastra, care nu spunea nu la nicio propunere.

Surpriza neplacuta si spaima clientilor respectivi a intervenit atunci când s-a aflat ca fata cu inima larga ar avea ceva probleme cu sanatatea, adica ar suferi de ceva boli, de cele lumesti. Nu stim finalul la aceasta telenovela bistriteana, dar se pare ca în anumite institutii a început sa circule o lista cu clientii cu care fatuca a avut de-a face, iar acestia au început sa aiba dureri groaznice de cap. Unii cunoscatori spun ca lista cu pricina ar fi fost folosita ca un pervers instrument pentru a dirija vointa unora din clientii. Noi nu credem, dar mai stii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here