Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, solicită administrației locale din Bistrița să modifice orarul Pârtiei de schi Cocoș.

Printr-un mesaj postat pe o rețea de socializare, liberalul solicită reprezentanților Primăriei Bistrița să modifice orarul de funcționare astfel încât cetățenii să poată să profite măcar de câteva ore de relaxare.

Modificați măcar programul pentru pârtia mică, în zilele lucrătoare de la 17.00 la 21.00, iar în weekend de la 9.00 la 21.00. În rest, spor la lucrări!”, a precizat Turc, completând că pârtia de la Bistrița este ”o pârtie de lux, pentru care bistrițenii vor plăti circa 10 milioane de euro”.

Reamintim că, pentru prima dată în acest sezon, Primăria Bistrița a deschis parțial Pârtia de Schi Cocoș la data de 17 ianuarie. Funcționează doar pârtia mică, în lungime de circa 300 de metri. Aceasta este deservită de o instalație de tip teleschi, iar orarul de funcționare este în prezent între orele 09:00 – 16:00, prea puțini fiind cei care ar putea profita de acest program, mai ales în timpul zilelor lucrătoare.

În ceea ce privește pârtia mare, Primăria municipiului Bistrița a anunțat că face toate pregătirile necesare pentru ca în această săptămână să fie deschisă și aceasta, care are o lungime de circa 1.300 de metri și este dotată cu instalație de telescaun și nocturnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here