Doi bărbați din Moruț sunt cercetați de polițiști, după ce zilele trecute au furat porțile de acces ale unui imobil nelocuit din localitatea Fântânele, dar și mai multe unelte agricole.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în urma cercetărilor și probatoriului administrat într-un dosar penal întocmit pentru furt, polițiștii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lechinţa au identificat, miercuri, doi bărbați de 29, respectiv 32 de ani, din Moruț, bănuiți de comiterea faptei.

„Din investigațiile efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, în perioada 23 – 26 februarie a.c., cei doi ar fi sustras porțile de acces în curtea unui imobil nelocuit, din localitatea Fântânele, precum și mai multe unelte agricole.

Prejudiciul, estimat ca fiind de aproximativ 1.000 de lei, a fost recuperat și restituit păgubitului, un bărbat de 70 de ani din Sângeorzu-Nou”, a precizat sursa citată.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința – Post Poliție Matei, în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.