ponta biserica 2Premierul Victor Ponta, candidatul Alianţei Electorale PSD-UNPR-PC la Președinția României, a participat, duminica la slujba de sfinţire a Bisericii Greco-Catolice „Buna Vestire” din Bistriţa.

La ceremonia de sfinţire a altarului, în care se află şi părţi din moaştele Sfântului Anton de Padova donate de Ordinul Fraţilor Minori Conventuali din Padova- Italia, jurnaliştii prezenţi au fost daţi afara din biserică,  de SPP-iştii care-l însoţeau pe premier, dar şi de protopopul Ioan Frişan.

După ce a fost întâmpinat cu pâine şi sare, premierul a intrat în lăcaşul de cult pentru a asista la slujbă. Deşi potrivit programului remis presei jurnaliştii aveau voie să participe la ceremonie, stafful PSD de la Bistriţa chiar vorbind cu reprezentanţii bisericii încă de ieri în acest sens, SPP-iştii care-l însoţeau pe Victor Ponta, dar şi protopopul Ioan Frişan, au interzis accesul. Aceştia au spus că jurnaliştii nu au voie să participe deloc la ceremonie. Asta în timp ce membrilor PSD sau altor persoane aflate în lăcaşul de cult nu li s-a interzis să ia imagini video sau să fotografieze.

 

 

 

 

 

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.