Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea, secretarul de stat Alexandru Stoica și ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, i-au primit ieri la București pe primarii comunelor Căianu Mic și Budacu de Jos.

În timpul acestei întâlniri au fost semnate contractele de finanțare prin Programul Anghel Saligny, de 14 milioane de lei fiecare, pentru modernizarea a peste 20 de kilometri de drumuri și poduri.

”Împreună cu ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Veștea și cu secretarul de stat în MLDPA Alexandru Stoica, i-am primit la București pe primarii comunelor Budacu de Jos și Căianu Mic, alături de care au fost semnate contractele de finanțare prin Programul Anghel Saligny, de 14 milioane de lei fiecare, pentru modernizarea a peste 20 de kilometri de drumuri și poduri din cele două localități.

Documentațiile tehnice sunt în fazele finale de avizare, iar lucrările vor începe încă din această vară. Prioritățile bistrițenilor sunt mereu în atenția noastră: locuitorii din 10 localități vor beneficia de aceste investiții.

Felicitări pentru implicare Florin Sandu Simionca și Paul Știr!

Împreună suntem mai puternici și continuăm să facem treabă! România autentică nu este doar digitală: toate problemele trebuie să își găsească soluții!” a anunțat ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării Bogdan Ivan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.