Înșelăciunile prin investiții online în numele Transgaz continuă să facă multe victime, iar infractorii se îmbogățesc rapid, avertizează polițiștii.

Patru bărbați au fost arestați de polițiștii din Ilfov după ce au reușit să înșele un tânăr, promițându-i câștiguri rapide și fabuloase dacă investește într-o platformă online.

Folosind diverse aplicații, infractorii au preluat controlul telefonului și al contului bancar al victimei.

Aceștia au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să obțină 180.000 euro de la victimă pentru alte investiții în aur. În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat peste jumătate de milion de euro de la bărbați, bani proveniți, cel mai probabil, de la alte victime înșelate.

Poliția avertizează publicul să nu instaleze aplicații neautorizate și neverificate pe telefon și să se documenteze direct de la sursă atunci când primesc oferte pentru investiții.

Este important să fiți conștienți că câștigurile rapide și ușoare de sume mari de bani sunt adesea o fraudă, care poate duce la pierderea economiilor și la neplăceri grave. Fiți vigilenți și nu participați la oferte care par prea bune pentru a fi adevărate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.