Reacție dură a deputatului bistrițean Ionuț Simionca (PMP), după ce moțiunea de cenzură a fost votată în Parlamentul României! Acesta spune că PSD a aruncat țara în haos și îi suspectează pe liberali de un blat cu social-democrații pentru a provoca alegeri anticipate. Potrivit aparlamentarului bistrițean, pentru români urmează o perioadă de instabilitate politică și economică, pe care românii o vor simți la buzunare.

Deputatul PMP susține că, urmare a moțiunii de cenzură promovate de PSD, țara este în haos, și scoate în evidență dintre efectele acesteia.

Am avut dreptate, PSD a aruncat țara în haos! De ce se bucură oare PNL de căderea propriului Guvern?

Câteva dintre efectele dărâmării Guvernului prin moțiunea de cenzură:
• Nu vom mai avea, la localele din acest an, alegerea primarilor în două tururi de scrutin
• Preşedinţii de Consilii Județene vor fi aleși uninominal, într-un singur tur, după rețeta PSD legiferată de Viorica Dăncilă
• PSD și-a arătat mușchii politici aruncând țara în haos, în speranța că românii vor uita mai repede umilințele îndurate în ultimii ani din partea fostului partid de guvernământ.
• PNL își vede materializat planul de a merge pas cu pas către alegeri anticipate, bucurându-se nejustificat de căderea propriului guvern„, spune Ionuț Simionca.

Totodată, deputatul bistrițean se întreabă dacă asistăm la un blat PNL-SPD.

Urmează o perioadă de instabilitate politică și economică. Din păcate, românii sunt cei care vor plăti, din propriile buzunare, efectele doborârii, cu 9 luni înainte de alegerile la termen, a acestui guvern„, conchide Ionuț Simionca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.