Ionuț Simionca: Demisia ministrului de Interne nu va potoli setea de dreptate a românilor. Tot guvernul ar trebui să demisioneze, în frunte cu Viorica Dăncilă!

72

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, susține că demisia ministrului de Interne, Nicolae Moga, nu va potoli setea de dreptate a românilor și că, în contextul tragediei de la Caracal, tot guvernul ar trebui să demisioneze, în frunte cu Viorica Dăncilă.

Demisia Acarului Păun, Nicolae Moga, ministrul cu cel mai scurt mandat din istoria Internelor, nu este deloc suficientă. S-a ajuns aici nu din cauza celor două zile de mandat a lui Moga până la consumarea tragediei Alexandrei, ci din cauza a șapte ani, începând cu 2012, în care PSD a încurajat infractorii, a slăbit legislația, a fragilizat instituțiile și a atins apogeul nu numai prin politizarea funcțiilor de conducere, dar și a celor de execuție„, spune parlamentarul bistrițean.

Potrivit acestuia, nici în comunismul din care PSD-iștii își trag seva nu îți era frică să ieși pe stradă sau să faci naveta, așa cum se întâmplă astăzi, în mandatul de prim-ministru al Vioricăi Dăncilă.

Sacrificii de imagine precum demisia/demiterea lui Nicolae Moga nu vor potoli setea de dreptate a românilor. E clar că sistemul este defect și putred cu totul, el trebuie în întregime dat jos, resetat și reconstruit. Or,asta nu poate să o facă prim-ministrul Dăncilă, până mai ieri marioneta lui Liviu Dragnea. Nu are nici competența, nici forța de a iniția acest demers. PSD nu se poate reforma și, implicit, nu putem crede că ar putea reforma România strâmbă de acum, pe care tot ei au construit-o. În contextul tragediei de la Caracal, tot guvernul ar trebui să demisioneze, în frunte cu Viorica Dăncilă!”, subliniază Ionuț Simionca.

Parlamentarul PMP apreciază că românii au nevoie de siguranță și de speranță.

Trebuie să oferim țării măcar convingerea că există oameni competenți și determinați să repare greșelile comise de guvernările succesive PSD„, conchide deputatul Simionca.

1 COMENTARIU

  1. Da… stimate domn … si daca veti prelua Dvs puterea ce veti face , veti da afara pe toti politistii si jandarmii si veti face munca de ” politie nationala ” … Dvs cu acolitii pe care-i aveti la scoli cu ” pune x-ul ” ? Voi, toti politrucii care l-ati urmat pe Ceausescu… ati distrus toata ordinea si securitatea publica si nationala, cu felul vostru a a gandi si concepe ordinea publica, indiferent ca ati fost de stanga ” ciumei rosii ” ori de dreapta „capitalisto-terorista” .
    IN TZARA ASTA UN REGIM MILITAR ESTE NECESAR , unul gen Erdogan al Turciei … ! Macar 10 ani de acum incolo … si va garantez eu ca va fi ordine , disciplina si securitate publica ! DAR fiti siguri ca NU NE PLAC NOUA ROMANILOR ASTFEL DE MASURI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here