Un număr de 16 cadre didactice care predau, în mod constant, cursuri la materii din aria curriculară la Centrul Comunitar pentru Tineret (CETIN) au fost premiate, miercuri, în cadrul Galei Profesorilor Voluntari.

„Distincţii, flori şi gratitudine pentru profesorii voluntari ai Bistriței! Cei care au reuşit să inspire generaţii de elevi şi să stârnească interesul pentru cunoaştere prin metode inedite de predare au primit întreaga apreciere pentru munca de voluntariat depusă şi performanţele obţinute.

De-a lungul celor 16 ani de când CETIN a fost preluat de Primăria municipiului Bistriţa, peste 3500 de elevi au fost ghidaţi şi orientaţi spre rezultate de peste 60 de profesori care constituie un grup al exemplelor de bună practică”, a transmis primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Cursurile Centrului Comunitar pentru Tineret sunt gratuite şi vizează atât materii care se regăsesc în programa examenelor naţionale, susţinute în clasa a VIII-a şi a XII-a, cât şi în aria vocaţională, acestea din urmă având rolul de a orienta şi dezvolta latura creativă a tinerilor.

„Programele oferite tinerilor şi, indirect, familiilor acestora sunt de tip complementar activităţilor educaţionale formale, mare parte din elevii care au absolvit cursurile centrului remarcându-se prin rezultatele foarte bune obţinute la examenele naţionale

Mulțumiri profesorilor voluntari și toată recunoștința comunității bistrițene!”, a mai adăugat edilul bistrițean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.