Primarul Ioan Turc a făcut anunțul că încă un drum de pământ, și anume Strada Morii din Unirea, se află pe lista proiectelor de modernizare a infrastructurii rutiere din Bistrița. Această inițiativă face parte din eforturile constante ale Primăriei Bistrița de a îmbunătăți accesibilitatea și calitatea vieții locuitorilor.

Prin intermediul Direcției de Infrastructură și Servicii a Primăriei Bistrița, se va demara proiectul de reparare a Străzii Morii din Unirea, având în vedere importanța acestei artere pentru comunitate. Modernizarea acestui drum de pământ va aduce numeroase beneficii, inclusiv creșterea confortului de circulație pentru locuitorii din zonă.

Lucrările de reparare și modernizare a Străzii Morii vor începe în curând și se vor desfășura în conformitate cu standardele de calitate și siguranță rutieră. Comunitatea din Unirea și locuitorii din zonele adiacente vor beneficia de această îmbunătățire semnificativă a infrastructurii locale.

Primăria Bistrița continuă să investească în proiecte de infrastructură și servicii pentru a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor și pentru a contribui la dezvoltarea sustenabilă a orașului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.