Împreună cu specialiști din Primărie, cu proiectantul și constructorul, primarul Ioan Turc a vizitat primele trei locații din municipiu în care urmează să fie construite parcări etajate.

Potrivit edilului bistrițean, este vorba de amplasamentele de pe străzile Ion Minulescu, Năsăudului și Aleea Pandurilor (zona Vasile Lupu).

Noua parcare etajată ce va fi edificată pe strada Năsăudului e în faza finală a întocmirii documentației, dar pe strada Ion Minulescu și pe Aleea Pandurilor, în câteva zile, în funcție și de evoluția vremii, se va da ordinul de începere a lucrărilor.

„Reamintim că în alte cinci perimetre – Crinilor, Bistricioarei, Carpați, Independenței-Nord și Aleea Clopoțeilor – vor fi de asemenea amenajate parcări etajate, suplinind astfel deficitul de locuri de parcare rezultat în urma implementării marilor proiecte de mobilitate, care au fost gândite de vechea administrație fără a fi prevăzută vreo soluție alternativă pentru locurile de parcare ce urmau să fie desființate.

Vom continua să identificăm variante pentru amenajarea de parcări la sol sau etajate, mai ales în proximitatea zonelor cu trafic auto intens”, precizează primarul Ioan Turc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.