Un turist din Bistrița-Năsăud aflat în Munții Rodnei, care a fost înțepat de un roi de albine, a fost salvat, vineri seara, de jandarmii montani Rodna. 

În această după-amiază un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Bistrița-Năsăud, a sunat la Numarul Unic pentru Apeluri de Urgență 112  să anunțe faptul că a fost înțepat de un roi de albine. Bărbatul a început imediat să se simtă rău după ce a fost înțepat în buze și genunchi acuzând: dureri, mâncărimi, deficiențe respiratorii și umflarea zonelor înțepate.

Jandarmii montani Rodna au pornit înspre zona indicată și, având în vedere situația semnalată, au condus în zonă și un echipaj medical de pe ambulanță care să acorde îngrijiri de specialitate turistului.

Imediat ce s-au întâlnit cu acesta, i s-a administrat tratamentul adecvat, turistul fiind acum înafara oricărui pericol. Ulterior, bărbatul de 42 de ani a fost transportat în siguranţă către baza muntelui, împreună cu echipajul de la ambulanță,  acesta urmând a fi internat până mâine. Acesta parcurgea traseul dinspre Vârful Roșu (2.113 m altitudine) spre cabana Diana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.