Interpretul de muzică de petrecere Alin Molnar, cunoscut drept ,,Alin de la Bistrița”, a decedat în această dimineață, în urma unui grav accident rutier la intrarea în localitatea Anieș. Împreună cu acesta și-a pierdut viața încă un muzician care îl însoțea. În ciuda eforturilor depuse de echipajul mediacl ajuns la fața locului, viețile celor doi nu au mai putut fi salvate.

În această dimineață, cântărețul de manele Alin Molnar a murit într-un grav accident de circulație, petrecut la intrare în localitatea Anieș. Se pare că muzicianul, care se afla la volanul mașinii sale înmatriculate în Polonia, a pierdut controlul volanului, a ieșit în afara părții carosabile, unde autoturismul a izbit cu violență soclul unui semn de intrare în localitate.

Deocamdată nu se știe din ce cauză a pierdut muzicianul controlul volanului. Una dintre variante ar fi oboseala excesivă.

Acesta era însoțit de un alt muzician, un toboșar de 35 de ani din Bistrița. Cei doi au rămas încarcerați, fiind eliberați abia după intervenția salvatorilor de la descarcerare.

Echipajele medicale i-au găsit pe cei doi în stop cardio-respirator, aplicând manevre de resuscitare mai bine de o oră, fără succes însă. În cele din urmă, echipajele medicale au declarat decesul.

Se pare că Alin Molnar cântase la un botez care a avut loc la un local din Bistrița, iar după petrecere s-a pornit, alături de un alt muzician, spre comuna Rodna. La doar câțiva kilometri depărtare de destinație, la intrarea în localitatea Anieș, drumul celor doi s-a oprit.

Alin Molnar avea 35 de ani, era căsătorit și avea un băiețel de doar câțiva anișori. Acesta era foarte cunoscut în lumea lăutarilor, având ocazia să cânte alăuri de maneliști celebri, cum este Florin Salam. Alin Molnar absolvise Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca relatează Bistrițeanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.