Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a vorbit în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV, despre zvonurile potrivit cărora ar fi colaborat cu FBI în Costa Rica. Aceasta a făcut cu această ocazie mărturisiri șocante care o privesc pe Laurei Codruța Kovesi.

Elena Udrea a anunțat că nu a depus niciun denunț la FBI, așa cum a scris presa în ultimele ore. Fugită în Costa Rica, unde așteaptă un răspuns la cererea de azil politic definitiv, Udrea a declarat, marți seara, la România TV, că a depus un singur denunț, dar nu acum, ci în 2015, și nu la FBI, ci la DNA, împotriva lui Florian Coldea și a Laurei Codruța Kovesi.

Udrea a precizat că împotriva lui Kovesi ar fi 40 de denunțuri, lucru neștiut până acum. În plus, ea crede că Laura Codruța Kovesi nu va ajunge șefa Parchetului European, în ciuda ”blatului” de la Bruxelles.

”La mine nu a venit FBI, Nu m-a întrebat nici direct, nici prin mijloace electronice. Dacă aș fi vrut să torn aș fi turnat la București, nu aș fugit în lume să cunosc pușcăriile. Eu am făcut un denunț, cel din 2015, împotriva lui Kovesi și Coldea. Dar, aș putea să îl depun din nou. Știu că doamna Kovesi are 40 de denunțuri, nu cred că o încurcă încă unul. Cam toți penalii au ajutat-o pe doamna Kovesi și nu se sfia să le ceară ajutorul.

Eu nu cred că va apuca 2021 să înceapă mandatul. Are proceduri judiciare în România, iar noul Parlament European va găsi un alt candidat. A fost un blat la Bruxelles. Cineva a încercat să o salveze, să o extragă.

Eu aș vrea să mă întorc, dar nu depinde de mine. Depinde de ce se întâmplă în țară. ”, a spus Elena Udrea, citată de SPS.

SURSA: Evz.roLĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.