Rectorul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Daniel Torje, a declarat, vineri, că demisionează din funcţie, după ce Corpul de control al ministrului Afacerilor Interne a demarat o verificare la această instituţie.

Controlul a fost demarat în urma unui articol apărut într-un ziar local, în care o studentă îl acuză pe acesta de hărţuire sexuală.

Daniel Torje dezminte acuzaţiile privind implicarea într-un scandal sexual, care au pornit în urma unui articol apărut într-un ziar local.

„Ceea ce a apărut în presă sunt invenţii şi mizerii incalificabile. Este un subiect inventat. Dezmint categoric orice implicare a mea într-un astfel de scandal, care urmăreşte în fapt plecarea mea din funcţia de rector. Din poziţia în care sunt, de angajat al MAI, nu-mi este îngăduit să ies în spaţiul public pentru a prezenta toate dovezile prin care eu am fost împiedicat să-mi exercit funcţia de rector şi presiunile l-a care am fost supus pentru a renunţa la această funcţie. Nu vreau să fac parte din acest „război naţional”. Sunt un simplu funcţionar al statului care, prin conştiinciozitate şi rigurozitate, încerc să-mi îndeplinesc atribuţiile de serviciu”, se arată într-un comunicat al lui Daniel Torje, potrivit Agerpres.

1 COMENTARIU

  1. In ziua de astazi, care cum vine si face o reclamatie, gata, fara nici o proba de veridicitate, „omul” trebuie impuscat si scos din ring … ! Bine fac cei de la guvernare ca vor sa schimbe toata aceasta procedura penala de tot ra.hatul… si sa modifice atat termenele si conditiile de „decadere” din termenul maxim de reclamare a acestora, modificarea procedurilor de cercetare , retinere, incatusare… etc. etc. precum si competentele celor care efectueaza si aplica aceste activitati procesual-penale si / sau civile … precum si modoficarea conditiilor pentru anumite infractiuni legate de „coruptie ” … la moda in acest moment .
    Nu stiu de ce s-a abrogat infractiunea de „denuntare calomnioasa ” … pentru care daca nu se confirma infractiunea reclamata, reclamangiii puteau fi trasi la raspundere penala ptr calomnie si denuntare calomnioasa. Asa… oricine vrea sa „scoata din ring ” pe cineva ( cel putin pentru o perioada de efectuare a cercetarilor… ) gata, ii „trage” aluia o reclamatie la DNA , sau la organele lui „suspuse” si l-a „rezolvat „… chiar daca din toata tarasenia nu iese nici macar un ” fas „…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.