Încă un năsăudean a fost amendat drastic de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, din cauză că a abandonat cadavrul unui animal pe marginea șoselei care leagă orașul Năsăud de cartierul Liviu Rebreanu. Bărbatul a fost surprins de camerele de luat vederi care monitorizează zona, ulterior fiind identificat de polițiști.

Camerele de supraveghere instalate de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au mai surprins un cetățean certat cu bunul simț care a abandonat deșeuri în natură.

„În permanență, Corpul de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, monitorizează prin camere video, zonele predispuse abandonului de deșeuri din județul nostru. Din păcate, încă descoperim cetățeni care nu înțeleg că abandorea deșeurilor în natură NU este o soluție, iar dacă sunt prinși, plătesc amenzi usturătoare.

Cetățeanul H.V. domiciliat în orașul Năsăud, a fost identificat de către Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și sancționat cu 30.000 lei pentru abandonarea de deșeuri pe raza localității Liviu Rebreanu. Fapta a fost cu atât mai gravă, cu cât această persoană iresponsabilă a abandonat un cadavru de animal, punând în pericol sănătatea comunității.

Toate dovezile necesare identificării și sancționării acestui individ au fost oferite de inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud. În condițiile în care în prezent operatorul de salubritate colectează de la poarta casei orice tip de deșeuri, nu putem înțelege iresponsabilitatea și lipsa de bun simț a unor cetățeni care aleg să transforme natura în coșul lor de gunoi. Și orice persoană care va fi prinsă procedând în acest mod va fi drastic sancționată”, transmit reprezentanții ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.