În numele Centenarului și a culturii, Consiliul Județean sparge bani cu nemiluita

657

Sute de mii de euro merg anul acesta pentru plimbarea ansamblurilor folclorice prin mai toată lumea. Și cum e gratis și din bani publici, în numele Centenarului și a culturii, se plimbă și șefi de instituții și chiar președintele de Consiliu Județean Bistrița-Năsăud. Dovezile le găsim atât în bugetul generos pe acest an, cât și pe Facebook.

 

O delegație generoasă a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud s-a întors de curând dintr-o excursie în Israel. Cum ne-au reprezentat județul și țara acolo nu prea se știe, căci Facebook-ul este împânzit de vizitele și excursiile făcute de componenții ansamblului folcloric participant.

Excursia s-a întins pe o săptămână și evident a fost achitată din bani public. Distracția n-a fost deloc ieftină: transportul și cazarea au costat nu mai puțin de 25.000 de euro.


Citește mai multe detalii despre acest subiect în ediția tipărită a Gazetei de Bistrița.

2 COMENTARII

  1. Maaaa… nu va mai c*c*ti pe voi, ca nu mai este posibila absolut nici o ” unire ” si asa cum au hotarat marile puteri dupa cel de-al 2-lea Razboi Mondial, asa va ramane in veci… poate , doar numai daca s-ar uni America sau Europa cu Rusia… si ar forma un singur ” continent ” cooperant si lipsit de interese economice , politice si militare … daca s-ar schimba aceasta optica . Orice am face, NU PUTEM HOTARA NOI CE SI CUM IN ACEASTA PROBLEMA ! ASADAR NU MAI AZVARLITI ATATIA BANI AIUREA !
    Presedintele Republicii Moldova, s-ar uni cu Moldova romaneasca, dar nu cu Romania, in nici un caz… El ar dori sa refaca Marea Moldova de pe vremea lui Stefan cel Mare ( si orientate spre Rusia bine-nteles … ) si nicidecum alipirea celor din Est cu Romania , doara destul de clar v-a spus cand i-a fost luat un interviu de un reporter de politica externa de la TVR 1 si cand ne-a spus ca ” suntem fratz , descindem din acelasi neam, va primim cu placere la noi pe ospetzie , dar dupa aseia , FIECARE LA CASA LUI ” !
    SPER CA ATI PRICEPUT CE A VRUT SA NE SPUNA !
    Bucurati-va ca rusii nu vor sa vina peste noi, ca daca o fac… „afara” nu-i mai scoatem in veci si este vai de cu.ru nostru al tuturor , iar daca ne „apara ” NATO… unde credeti ca ne vor ” apara „… altundeva decat dandu-ne bombe in cap… atat unii cat si ceilalti, AICI SI NU IN ALTA PARTE ca si-n Siria, Pakistan … sau unde dr.acu se tot bat tzarile musulmane si arabe… ?!
    Potoliti-va si ” iubiti-va ” de la distantza daca vreti, dar nu mai tot „bagati bota prin gard „… la cainii lor de paza ! Nu mai tot ascultati de Basescu si de toti politrucii lu „peste imbacsit ” … care vor cu orice pretz sa ne vada luati de cap ! Nu vedeti ca asta se vrea cu orice pretz ?! Fiti oameni cuminti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here