Pentru a avea mâini frumoase, trebuie neapărat să ai unghii frumoase… Pentru asta nu este întotdeauna suficientă o simplă manichiură. Folosirea unghiilor false îți permite să aveți unghii groase și puternice. Această soluție are multe avantaje, dar și unele dezavantaje. Care sunt acestea?

Unghii false pentru a da iluzia de unghii sănătoase

Aplicarea unghiilor false constă în lipirea unui suport solid pe unghia naturală folosind gel sau rășină, care vor acționa ca un lipici pentru a asigura o buna fixare. Gelul este gros și lucrat astfel încât forma sa să fie cât mai apropiată de cea a unei unghii adevărate. Astfel, unghiile false dau iluzia unor unghii perfect îngrijite: albe, dure, strălucitoare de sănătate, fără a fi nevoie de manichiură. Prin urmare, este un adevărat avantaj pentru persoanele care, în ciuda eforturilor lor, nu pot să-și mențină mâinile în mod natural și trebuie să sufere de unghii moi, galbene și casante. Mai mult decât atât, unghiile false pot fi o soluție pentru persoanele care își roade unghiile, deoarece este imposibil să continui acest lucru odată ce gelul este aplicat.

O bază solidă pentru orice tip de manichiură

Nu numai că unghiile false dau aspectul unor mâini sănătoase, dar le permit și persoanelor care doresc să- și arate în sfârșit toată creativitatea în ceea ce privește machiajul acestei părți a corpului. Într-adevăr, este esențial pentru ca nail art sau manichiura de succes să aibă o bază bună: este absolut imposibil sa lucrezi la o unghie cu sănătate precară, ceea ce se poate dovedi foarte frustrant pe termen lung. Robustețea unghiilor false, dimpotrivă, face posibile toate fanteziile.

Unghiile false dăunează sănătății unghiei naturale

Din păcate, unghiile false au un fel de funcție de „ascunde”: cu siguranță, atunci când sunt purtate, unghiile par sănătoase, dar aplicarea lor este agresivă pentru unghiile naturale, care, prin urmare, vor tinde să se deterioreze – mult mai mult decât după o simplă manichiură. Acestea trebuie mai întâi lustruite astfel încât suprafața lor să fie netedă în timpul aplicării, ceea ce tinde să le slăbească. Adezivul va tinde, de asemenea, să le deterioreze, iar unghiile false le vor împiedica să respire, ceea ce crește riscul anumitor infecții.

O alternativa la manichiura clasică care necesita întreținere regulata si are un cost semnificativ

În fine, aplicarea și întreținerea unghiilor false reprezintă un cost semnificativ. Deși cu siguranță este mult mai ieftin să-ți aplici singur unghiile false , este mai bine să rămână ocazional… Pe termen lung, devine complicat să le îngrijești singur, iar folosirea unei manichiuri profesionale în institut devine esențială. Într-adevăr, aplicarea este delicată și necesită multă precizie și atunci când folosești acetonă oja
semipermanentă pentru îndepărtarea acesteia. Unghiile aplicate într-un salon vor rezista prin urmare mai mult și vor arăta mai natural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.