Implicarea soților Iohannis în traficul internațional de copii şi schimbarea la față a lui Dan Tăpălagă

145

Subiectul în care se vorbea despre implicarea soților Iohannis în traficul de copii a fost intens discutat în media, iar azi îl vom readuce în atenția publicului. Nu numai pentru că nicio autoritate a statului nu a făcut o anchetă, însă vom aborda şi parcursul jurnalistului Dan Tăpălagă, cel care a scris ştirea respectivă în anul 1997 în fostul cotidian național ”Ziua”.

 

Presa a abordat mai intens implicarea soților Iohannis în traficul de copii după anul 2000, deşi subiectul a mai fost abordat şi înainte ca marile ziare sau televiziuni să dezbată problema Subiectul a fost readus în actualitate în 2014 de către diferiți jurnalişti care au redat întreaga operațiune pusă la cale de Klaus şi Carmen Iohannis pentru a intermedia adopțiile de copii pentru familii venite de peste Ocean.

Înainte ca presa să dezbată mai intens acest subiect, informațiile despre drama familiei care şi-au adoptat nepoții către canadieni cu ajutorul familiei Iohannis a fost dezvăluită în anul 1997 de către Dan Tăpălagă, jurnalist pentru o scurtă perioadă la fostul cotidian național ”Ziua”, ştire pe care o vom publica integral, la fel cum vom publica şi reacțiile ulterioare ale lui Dan Tăpălagă pentru a evidenția ceea ce Traian Băsescu spunea cândva: ”Tăpălagă, unul care m-a lins fără să-i cer. Voluntar a fost. Acum şi-a schimbat obiectul lingerii”.


Citeşte mai multe detalii despre acest subiect în ediţia tipărită a Gazetei de Bistrita.

1 COMENTARIU

  1. D-apoi decat tot felul de plozi facuti cu neiluita si „haruncatzi ” pe sub toate podurile si prin toate canalele lucrarilor de ” h.arta mancatza-as „… mai bine autorizata ” infierea libera ” cui trebuie acesti copii… oriunde s-ar afla aceste ” cereri ” … ca doara nu toata „lumea” vor sa faca doar ” conserve whiscas ” …
    Duca-i cine si unde or vrea… ce atata opunere si atatea comentarii de prost gust exista pe aceasta tema , fiind preferati mai bine niste ” boschetari ” azvarliti la marginea societatii de toata lumea, la care sa le ” haruncam ” sistematic cate o ” coaja de pita ” , decat niste infieri legale si liber consimtite ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here