Din cauza cantităților mari de apă sub formă de precipitații și scurgerilor de pe versanți, pe raza localităților Căianu Mic și Căianu Mare mai multe căi de acces și 27 de gospodării au fost inundate – curți și beciuri, anunță Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

„Drumul DC 37B care leagă localitățile Căianu Mic și Căianu Mare este inundat, pe mai multe porțiuni, precum si străzi adiacente, pe o lungime totală de aproximativ 1.950 m.

În total, 27 gospodării au fost afectate de inundații. Aceste sunt alimentate în continuare cu energie electrică. Nu au fost persoane și animale evacuate din zona afectată. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, transmite sursa citată .

Încă de la primele orele ale dimineții, pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Beclean, respectiv Secția de Pompieri Năsăud, in sprijinul SVSU Căianu Mic intervin cu patru motopompe și alte mijloace specifice pentru sprijinirea populației afectate. Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Căianu Mic intervine cu două motopompe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.