În urma vizitei sale de la Bistrița, George Simion este luat peste picior pe o pagină de Facebook. Asta în condițiile în care, potrivit surselor Gazeta de Bistrița, liderul AUR a fost tare bosumflat de faptul că nu i s-a dat cuvântul și lui la deschiderea oficială a OK Shopping Center.

„Un șef de galerie, a venit azi cu trăistuța prin județ să strângă plocoanele!!! A mers la deschiderea mall-ului și a fost ignorat, apoi în stilul caracteristic, a început să vândă funcțiile!!! E opțiunea fiecăruia ce face și cu cine votează, dar omul e foarte nociv.

Ce a fost de apreciat, e modul în care au înțeles ai noștri ,,să se prostitueze”, pentru niște funcții pe care nu le dă El Lider minimo, ci care se obțin prin vot. Stăteau toți ca la înmormântare!!!

Domnul Negrea aveți apreciere noastră pentru cum l-ați ,,flituit” pe omul de haur!!!

În rest rușine pentru cei prezenți în conferința de presă a ,,iluminatului”.

La vremuri noi, tot ei!!!”, notează Bistrița trezește-te pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Propagada PSDNL funcționează, dar eronat. Președintele George Simion nu a fost niciodată șef de galerie. Prezența sa la inaugurarea respectivă a confiscat practic evenimentul. Lumea vroia poze cu George Simion, nu-i mai interesa altceva, și e firesc. Plocoane nu a strâns, nu face blaturi, nu candidează blatiști. A venit cu un Duster cu nr de București, a participat la o emisiune Radio, a participat la Conferința de presă AUR cu nominalizarea candidaților Dobraniș și Florean. După conferință a plecat urgent la Baia Mare pt Caravana Medicală AUR. Radio Erevan PSDNL vorbește despre blaturi, blatiști, Rolls Royce și miliarde de euro. Nu vă mai crede nimeni, măi impostorilor PSDNL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.