„Gala Comunitarium”, organizată de Asociația POV21, revine anul acesta în data de 26 noiembrie 2021, in sala Valeria Peter Petrescu a Cinematografului Dacia, începând cu ora 18:00. 

Proiectul „Gala Comunitarium”, ajuns la a V-a ediție, este unul de suflet pentru Asociația POV21 și se adresează recunoașterii și susținerii performanțelor școlare obținute de către elevii de top, proveniți din medii defavorizate, dintr-un context socio-economic incert și precar. Tema ediției din acest an este „Semințele succesului” și are ca scop evidențierea și premierea a 30 de tineri cu rezultate deosebite la învățătură. Toate, demersuri care să îi ajute în drumul lor spre succesul academic.

Prezentatorul evenimentului este Bogdan Bob Rădulescu, iar invitați pentru a le vorbi elevilor despre căile spre succes sunt: 

  • Horațiu Catalano- conferențiar universitar la Universitatea Babeș-Bolyai
  • Roxana Kovacs- profesor, director CCD BN
  • Adrian Crișan- campion european și antrenor al lotului național de tenis de masă
  • Alexandra Șica- manager PR și relația cu investitorii la Grup TeraPlast
  • Raul Gălan- asistent universitar la University of Michigan, olimpic international
  • Alexandru Stânean (invitat special)- CEO Grup TeraPlast. 

Gala Comunitarium- „Semințele succesului” are ca sponsor principal TeraPlast și este cofinanțat din bugetul local al Primăriei municipiului Bistrița pe anul 2021. Parteneri ai proiectului sunt Asociația Comunitarium, SepiaPrint, Centrul Județean pentru Cultură BN și Alfa Construct Partners.

Din cauza reglementărilor pandemice, accesul în sală se va face doar în baza invitației de participare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.