La data de 11 decembrie, de la ora 11.00, va avea loc redechiderea „Centrului de intervenție timpurie”, situat pe strada Toamnei, nr.1A.
Centrul de intervenție timpurie, ce sustine funcționarea încă din anul 2006 a programului de intervenţie timpurie pentru copilul cu dizabilităţi, a fost modernizat în cadrul proiectului „Program de intervenție timpurie pentru copilul cu dizabilități” finanțat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România”.

„Cu ajutorul aceleiași finanțări, beneficiem de perfectionare profesională și transfer de „know how” din partea organizației AHEAD din Norvegia și din partea Centrului de Intervenție Precoce „Voinicel” din Chișinău, Republica Moldova.
Centrul se adresează copiilor cu dizabilități neuro – psihomotorii cu vârsta până la 7 ani, cărora le va asigura servicii de evaluare și terapie recuperatorie”, se arată într-un comunicat remis redacției.

 Unul dintre obiectivele principale ale programului este acela de ajunge la performanța de a lucra cu copii cu vârsta sub un an, devenind astfel printre foarte puținele servicii din România care reușesc această performanță.

„Vizitarea centrului se va putea face începând cu ora 10:30, pe parcursul turului beneficiind de explicații din partea echipei de profesioniști care deservește programul”, se mai menționează în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.