Un grav accident rutier a avut loc, joi dimineața, pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. Trei tineri din Bistrița-Năsăud au ajuns la spital, șoferul autoturismului fiind în stare gravă.

Trei persoane au rămas încarcerate după ce s-au izbit cu mașina de un stâlp de pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca. În urma impactului, autoturismul înmatriculat în Bistrița-Năsăud s-a rupt în două.

Șoferul, un tânăr de 22 de ani din Tiha Bârgăului, a fost intubat la fața locului, în stare de inconștiență.

Răniți au fost și doi tineri de 20, respectiv 22 de ani din Prundu Bârgăului, aceștia fiind transportați la UPU Cluj.

„La ora 06.00, pe strada Traian Vuia a avut loc un  accident rutier. Conducătorul unui auto nu ar fi adaptat viteza într-o curbă la drepta, intrând într-un stâlp. Trei persoane, încarcerate”, a transmis IPJ Cluj.

Accidentul s-a produs din cauza vitezei.

„Un conducător auto de 22 de ani, din comuna Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, în timp ce se deplasa pe strada Traian Vuia din municipiul Cluj –Napoca, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum,  într-o curbă la drepta, intrând în coliziune cu un stâlp.

În urma impactului a rezultat rănirea acestuia şi a altor 2 persoane, pasageri în autoturism, doi tineri de 20 şi 22 de ani, din comuna Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud”, potrivit IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.