Un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită s-a produs miercuri dimineața în cartierul Liviu Rebreanu al orașului Năsăud.

Din primele informații transmise de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a rezultat că un pieton a fost accidentat de un autoturism. La fața locului intervin două echipaje SMURD, unul de prim ajutor de la Secția de Pompieri Năsăud și unul de terapie intensivă mobilă.

”Victima este conștientă – prezintă un traumatism craniocerebral și alte leziuni. Echipajul de prim ajutor urmează să o predea echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD pentru a o transporta la spital”, au mai anunțat reprezentanții ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii intervin și ei în zonă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

UPDATE

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că victima accidentului rutier este o femeie de 81 de ani, care ar fi încercat să traverseze neregulamentar DN 17C.

În această dimineață, pe drumul național 17C, în localitatea Liviu Rebreanu, o femeie de 60 de ani, din Salva, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Năsăud-Bistrița, a surprins și accidentat o femeie de 81 de ani, din localitate care s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis. În urma accidentului, femeia a fost rănită și transportată la spital. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii rutieri din Năsăud continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here