Un bărbat din Budacu de Jos a murit joi dimineața într-un incendiu care i-a cuprins casa. Pompierii bistriţeni s-au luptat două ore pentru a stinge flăcările.

Incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 100 mp și exista riscul sa se extinda la imobilele învecinate. Pompierii militari bistrițeni au procedat pentru localizarea focarelor și protejarea vecinătăților. În momentul în care s-a putut asigura accesul în interior, pompierii au găsit o victimă de sex masculin, în vârstă de aproximativ 64 de ani. Din păcate, bărbatul a fost găsit decedat. Tavanul încăperii în care a fost găsit s-a prăbușit în urma arderii structurii de rezistență a imobilului”, a transmis Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Intervenția a durat aproximativ 2 ore, iar după lichidarea incendiului, pompierii au trecut de indepartarea elementelor de construcție care mai prezentau riscul prăbușirii.

Potrivit ISU BN, s-a stabilit faptul ca incendiul a izbucnit din cauza unei țigarete aprinse, lăsate nesupravegheată, în apropierea unor materiale combustibile.

Polițiștii au demarat o anchetă.

„În această dimineață, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizați despre producerea unui incendiu la un imobil din Budacu de Jos.

Din primele verificări, la locuința unui bărbat de 64 din Budacu de Jos, a izbucnit un incendiu. În urma acestuia, o persoană a decedat și imobilul a fost distrus.

În cauză va fi dispusă și necropsia cadavrului.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând să stabilească cauzele și împrejurările decesului persoanei și distrugerii imobilului”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.