Un bărbat din Caila a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor autoturismul pe care îl conducea. Avea și motive, fiindcă a urcat la volan fără permis de conducere și era beat criță.

Ieri, pe strada Valea Ghinzii din municipiul Bistrița, polițiștii, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei, au solicitat unui autoturism să oprească pentru control, însă șoferul acestuia nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

„Pe Drumul Județean 172G, în localitatea Livezile, autoturismul urmărit de echipajul rutier a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Șoferul a fost imediat imobilizat de polițiști, care ulterior l-au identificat ca fiind un bărbat de 46 de ani din Caila.

În urma activităților întreprinse, polițiștii au constatat faptul că șoferul autoturismului se află sub influența alcoolului, rezultatul indicat de aparatul etilotest fiind de 0.89 mg/L alcool pur în aerul expirat. Totodată, s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce pe drumurile publice anulat”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind totodată dispusă reținerea șoferului de 46 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița Năsăud, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Imagine
Imagine
Imagine


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here