Un bărbat din comuna Runcu Salvei a avut un sfârșit cumplit, după ce un tractor s-a răsturnat peste el. Accidentul a avut loc pe un drum de țară.

Bărbatul are 39 de ani și a fost văzut de vecinii săi când a plecat de acasă cu tractorul, sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, însă nu a mai venit acasă.

Incidentul a fost cofirmat de purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Un bărbat de 39 de ani a fost găsit decedat. Vecinii l-au vazut aseara la 21:00 că pleacă de acasă cu tractorul și nu a mai venit acasă. Deci probabil aseară sau azi-noapte a avut loc accidentul și doar azi l-au găsit mort. Era prins sub tractor„, a declarat pentru Gazeta de Bistrița, purtătorul de cuvânt al SAJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au demarat o anchetă.

În această dimineață, o femeie a sesizat prin 112 faptul că, pe raza localității Runcu Salvei, se află o persoană cazută, inconștientă.

La fața locului, în locul numit „Dealul Bisericii”, politistii au identificat un bărbat de 39 de ani, din Runcu Salvei, căzut lângă un tractor. Din păcate, acesta era decedat.

În cauză urmează a fi efectuată necropsia cadavrului, care va stabili cauza decesului. Polițiștii Secției 6 continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.