Paul Manafort, fostul şef de campanie al președintelui american Donald Trump, a fost condamnat joi la 47 de luni de închisoare de un judecător american pentru fraudă bancară și fiscală descoperită în timpul anchetei lui Robert Mueller privind rolul Rusiei în alegerile din 2016, transmite CNN, conform Mediafax.

Manafort, în vârstă de 69 de ani, s-a confruntat cu până la 25 de ani de închisoare, o sentință care l-ar fi păstrat, în esență, în închisoare pentru tot restul vieții.

Chiar și condamnat la doar patru ani de închisoare, sentința este cea mai lungă dată oricărui inculpat din ancheta procurorului Mueller.

Manafort a fost condamnat vara trecută pentru fraudarea băncilor și a guvernului și pentru că nu a plătit impozite pe veniturile pe care le-a câștigat din consultările politice din Ucraina de milioane de dolari.1 COMENTARIU

  1. Toti care fac o anumita ” campanie electorala „… o fac ptr ca au ei anumite interese si n-o fac degeaba ! „Legea ” se aplica cu caracter universal si in tarile foarte capitaliste si in cele comuniste sau foarte … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here