A fost prins principalul suspect al crimei din Baia Mare. Anchetatorii spun că victima ar fi fost lovită mai întâi în cap, după care i-a fost tăiat gâtul

177

Principalul suspect în cazul crimei de noaptea trecută a fost prins. Anchetatorii au o serie de indicii care duc chiar la fiul cel mic al profesorului Liviu Gavrilescu. Tânărul a fost internat la un spital de psihiatrie pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul comiterii faptei.
Ancheta în cazul profesorului ucis noaptea trecută în propria casă a evoluat foarte repede. Încă de la început s-a presupus că autorul ar fi chiar fiul lui, care locuia în aceeaşi casă. Acesta, în vârstă de 37 de ani, a fost găsit aseară, după ora 22.00, în localitatea Apa din judeţul Satu Mare. Poliţiştii sătmăreni l-au predat colegilor din Maramureş, după care a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Municipal din Sighetu Marmaţiei, pentru a se stabili dacă a avut discrernământ sau nu în momentul crimei.  Prim-procurorul adjunct din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Bogdan Gabor, a precizat că tânărul era cunoscut cu afecţiuni psihice grave, respectiv era diagnosticat cu schizofrenie paranoidă. Acesta a mai arătat că deocamdată nu a fost eliberat ceritificatul medicilor legişti, însă se pare că victima ar fi fost lovită cu un obiect contondent în cap, după care agresorul i-a tăiat gâtul. Liviu Gavrilescu a fost profesor la Centrul Universitar Nord din Baia Mare şi consilier al prefectului timp de mai mulţi ani. El ar fi împlinit 66 de ani în 31 august.  Despre fiul lui se ştie că era absolvent a două facultăţi la Cluj-Napoca, respectiv Informatică şi Ştiinţe Economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here