Fiu de poliţist, implicat într-un caz de viol în grup

694

Un viol în grup, în care ar fi fost implicat și fiul unui polițist a avut loc într-un apartament din București. O minoră din localitatea Bolintin a fost violată de un bărbat, în timp ce alți cinci au fost prezenţi, unul dintre aceștia înregistrând totul.

Imaginile au apărut apoi pe grupuri de discuție de pe rețeau Whatsapp. Părinții copilei susțin că fata este șocată și că amenință că se va sinucide.

Procurorii DIICOT au declarat că au deschis dosar în acest caz sub aspectul săvârșirii de infracțiuni de viol și pornografie infantilă.

Violul s-ar fi petrecut într-un apartament din București, deținut de tatăl unuia dintre violatori. Băiatul ar fi chemat și alți prieteni pentru a profita de tânăra din Bolintin. Printre aceștia, ar fi participat și fiul şefului de post din comuna giurgiuveană Ogrezeni.

Polițistul a confirmat, în mod neoficial că băiatul său a participat la o petrecere în acel apartament, cu doar câteva ore înaintea violului. Cu toate că băiatul său nu a participat la agresarea sexuală a fetei, l-a acoperit pe violator.

Minora a fost audiată de procurorii DIICOT, iar aceasta a declarat că a fost îmbătată și apoi obligată să întrețină relații intime cu unul dintre bărbați. Un alt băiat a filmat totul iar imaginile s-a răspândit printre colegi, potrivt evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here