Peste 9 mc de material lemnos deținuți de o firmă de profil din Lunca Ilvei fără documente legale, în valoare de aproximativ 5.800 de lei, au fost ridicați marți, în vederea confiscării, de către polițiștii de la Combaterea Delictelor Silvice. Societatea comercială a primit și o amendă zdravănă.

Marți, 24 august, polițiștii Serviciului de Ordine Publică au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul exploatării, circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, pe raza comunelor de pe Valea Someșului.

„În urma controalelor efectuate la un depozit de material lemnos, polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 9,17 metri cubi de cherestea, în valoare de 5.868 de lei.

Materialul lemnos era deținut fără documente legale într-un depozit din Lunca Ilvei, iar societatea în cauză a fost sancționată contravențional, conform Legii 171/2010, cu amendă de 10.000 de lei”, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Acțiunile polițiștilor continuă și în perioada următoare.

FOTO: ARHIVĂ


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.