Primăria Năsăud a lansat sesiunea de selecţie a proiectelor care vor beneficia de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al oraşului pe anul 2020. Din bugetul local al oraşului Năsăud vor fi finanţate proiecte de interes public în domeniile sport și culte. 

Cererile de finanţare se vor depune la Registratura/Relaţii cu publicul, Primăriei oraşului Năsăud, situată în localitatea Năsăud, Piaţa Unirii, nr. 15.

Termenul limită de depunere a proiectelor pentru care se solicită finanţare nerambursabilă de la bugetul local al oraşului Năsăud este 31 august 2020. Selecţia și evaluarea proiectelor va avea loc în perioada 01 – 03 septembrie 2020 și se va face de către comisiile de evaluare, lista finală a câştigătorilor urmând să fie aprobată printr-o Hotărâre a Consiliului Local Năsăud.

În termen de 48 de ore de la afişarea rezultatului se pot depune contestaţii la sediul Primăriei din oraşul Năsăud.

Acordarea de finanţări nerambursabile din fondurile bugetului local al oraşului Năsăud este reglementată de Ghidul solicitantului, privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al oraşului Năsăud pentru activităţi nonprofit de interes local în anul 2020, care poate fi consultat pe site-ul Primăriei oraşului Năsăud, la adresa www.primarianasaud.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here