Un antreprenor de origine română și-a fondat un startup fintech în Regatul Unit alături de alți doi parteneri, obținând o finanțare semnificativă. Ștefan Rotăruș, CTO, a înființat Avenir în 2023 alături de Jeremy Bensoussan, CEO, și Andrea MacDonald, CMO, cu sediul în Londra. Startup-ul lor a securizat recent o finanțare de 487.000 EUR de la SFC Capital, un investitor britanic, precum și de la Techstars și instituții financiare de prestigiu precum JP Morgan, Morgan Stanley și FNZ.

Această finanțare vine în urma finalizării programului de accelerare ABN AMRO + Techstars Future of Finance. Rotăruș, originar din Cluj-Napoca, locuiește în prezent în Londra și este un absolvent al École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) din Elveția, cunoscând mai multe limbi străine.

Anterior, a fondat un alt startup și a acumulat experiență în domeniul consultanței IT la Deutsche Bank și Wavestone. Colegul său, Jeremy Bensoussan, a activat anterior în poziții deținute la Revolut și Accenture, iar Andrea MacDonald a avut experiență la Mastercard.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.